24Fun : Despre Noi

Despre Noi

24FUN.roStructurată pe două mari categorii, editorială și interactivă, comunitatea 24FUN.ro beneficiază de un meniu prietenos, format din trei zone mari: “Evenimente”, “Locuri” si “De Citit” – cu recomandări, editoriale și articole. Cele trei zone încadrează, alături de materialele publicației 24 FUN, și conținut exclusiv online.

În plus, 24FUN.ro îți oferă o mulțime de instrumente ingenioase pentru o experiență web completă: meniul interactiv care te însoțește în timp ce navighezi pe portal, câmpul de căutare cu posibilități variate de căutare, pentru un rezultat cât mai apropiat de dorințele tale, ai ocazia de a scrie chiar tu review-uri de locuri și evenimente și, nu în ultimul rând, te poți împrieteni cu oameni care au aceleași preferințe ca tine.

***

24-FUN este o publicație informativ – culturală săptămânală de tip city-guide, editată din 2003 de către SC Bazar Media, o companie care a făcut parte din Grupul de Presă Realitatea Cațavencu. În prezent revista este editată de Trinacria Media.

Ghid complet al evenimentelor și locațiilor de entertainment, cu un concept editorial unic realizat de personalități din media și show-biz-ul din România, oferă informații complete pentru petrecerea timpului liber. Conceptul editorial original se adresează unor segmente largi de cititori și are ca obiectiv dezvoltarea pieței de entertainement din România la nivelul tuturor actorilor economici implicați.

Lansat pe piață în luna Mai 2003 cu ediția de București, 24-FUN s-a impus de la început ca o prezență activă în mediul cultural urban, fiind susținător permanent al evoluției peisajului cultural românesc. Și-a câștigat notorietatea în rândul publicului prin acuratețea informațiilor furnizate, gama largă de opțiuni de petrecere a timpului liber oferită cititorilor și prin promovarea și susținerea evenimentelor culturale.

Ghidul este practic și structurat pe domenii:

 • Editoriale
 • Info ( Film, Teatru, Carte, Clasic, Expo)
 • Programul pe zilele săptămânii
 • Locații
 • Cursuri de limbi străine
 • Anticariate
 • E-xtreme, sport & lifestyle
 • Fitness, frumusețe, sănătate
 • Restaurante
 • Fast food și pizzerii
 • Cafenele
 • Cluburi și baruri

Conținutul editorial este realizat de nume consacrate în domeniile abordate și reprezintă un element unic și definitoriu pentru stilul 24-FUN:

Gojira: muzică pentru acasă

Andrei Gorzo: film

Ștefan Agopian: carte

Voicu Rădescu: teatru

Oana Tănase, Dan Popescu: plastika

Mihai Dobrovolschi – my week-end

Giannina Corondan: g – 24 – fun

Florin Iaru: misterele bucureștilor

Cătălin Ștefănescu: – belvedere

Mihai Radu: – sindromul town

Teodor Floru: – kurat urban

Victor Capra: – kestii reale din lumi virtuale

Jean Lorin Sterian: lorgian cafe

Lider pe piața media din România pe segmentul city-guide, având cea mai rapidă dezvoltare în ultimii 5 ani în randul publicațiilor city – guide (peste 9 ediții noi lansate de la începutul lui 2006 până în prezent), 24-Fun are distribuție gratuită și selectivă în cele mai importante orașe din România).

În prezent, rețeaua 24 FUN cuprinde 9 ediții locale, acoperind 20 de orașe din țară:

24 FUN Bucuresti : apariție săptămânală, tiraj 35.000 ex/numar

24 FUN Brașov: apariție bilunară; tiraj: 10.000 ex/nr. Se distribuie în Brașov, Valea Prahovei și Poiana Brașov.

24 FUN Cluj: apariție bilunară; tiraj: 10.000 exemplare. Se distribuie gratuit in 250 locații din Cluj.

24 FUN Iași: apariție bilunară; tiraj: 10.000 exemplare, acoperă zona Moldovei, furnizând informații despre evenimentele culturale din Iași, Bacău și Suceava.

24 FUN Mureș: apariție bilunară; tiraj: 10.000 exemplare se distribuie în Târgu Mureș, Reghin, Sighișoara, Sovata

24 FUN Timișoara-Arad: apariție săptămânală cu tiraj: 15.000 exemplare, se distribuie în Timișoara și Arad.

24 FUN Oradea: apariție săptămânală; tiraj: 10.000 exemplare se distribuie în Oradea, Băile Felix, Băile 1 Mai, Beiuș, Salonta.

24 FUN Nord-Vest, apariție bilunară și un tiraj 10.000 ex, se distribuite în Baia Mare, Sighetul Marmatiei, Satu Mare, Zalău.

24 FUN Litoral, se editează doar pe perioada verii, din iunie până în septembrie, cu distribuție în zona litoralului: Constanța – Mamaia – Vama Veche.

Tirajul total 24FUN (București și edițiile locale) a ajuns la 110.000 exemplare pe ediție.